Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Нардеп Михайло Ананченко відзначив учасників «Stud Quest Party» з нагоди Міжнародного дня студента

До Міжнародного дня студентів у Сумах провели «Stud Quest Party», у якому взяли участь 8 команд з вишів і коледжів Сумської громади. Прогресивну студентську спільноту відзначив  народний депутат Михайло Ананченко. Робота з молоддю є одним із напрямків діяльності парламентаря, тож він особисто долучився до заходу, щоб підтримати кращих сумських студентів, віддати належне їхнім здобуткам в освіті та науці і соціальному житті.

Учасники «Stud Quest Party» надавали домедичну допомогу, знімали відео, долали смугу перешкод, плели маскувальну сітку тощо.  Поза конкурсом студенти писали листівки з побажаннями захисникам і захисницям України, які волонтери разом зі сплетеними сітками відправлять на передову.

Михайло Ананченко подякував студентству за те, що активно допомагає протистояти ворогу як на фронті, так і в тилу, роблячи все можливе для того, щоб Перемога України настала якнайшвидше.

«Попри все, коледжі та університети міста посідають провідні позиції серед навчальних закладів країни та, навіть, світу. Ви постійно розвиваєтесь, рухаєте науку вперед, тож бажаю успішного навчання, цікавого студентського життя», – зазначив народний депутат.

Найактивнішим  представникам студентства Михайло Ананченко  вручив відзнаки.

Нагадаємо, народний депутат Михайло Ананченко взяв участь у засіданні Комітету Верховної Ради України  з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування,  яке відбулося у Сумах. На переконання політика, увага парламентарів до Сумської області сприятиме налагодженню зв’язків законодавців із органами місцевого  самоврядування та більш дієвій роботі у напрямку відновлення громад.

4 листопада
3 листопада