Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Нардеп Михайло Ананченко вручив шосткинським бійцям із передової автомобіль і тепловізор

Народний депутат Михайло Ананченко продовжує активно підтримувати Збройні сили України,  передавши черговий автомобіль для українських захисників. Цього разу автівку отримали бійці із Шосткинщини, які несуть службу на передовій,  між Харківською та Луганською областями.  Крім того, парламентар разом із депутатом Сумської обласної ради від партії «Слуга народу» Олексієм Романьком вручив воїнам тепловізор та інші подарунки до Великодня, що також допоможуть в експлуатації переданого позашляховика.

«Напередодні світлого свята Великодня разом із Алексей Романько привітали із Воскресінням Господнім наших янголів-охоронців з Шосткинщини, які боронять Україну на передовій ділянці фронту, між Харківщиною та Луганщиною.

Звісно, окрім традиційних пасок, передали й інші Великодні подарунки – автівку, тепловізор, комплекти гуми для авто і решту необхідного на фронті дріб’язку. Найближчим часом, на їхнє прохання, доставимо кардіограф.

Дякуємо нашим землякам і всім українським воїнам, що, завдяки їх мужності та героїзму, Україна тримається і перемагає. А українські родини можуть зібратися за одним столом у це світле релігійне свято.

Слава нашим героям! Слава Україні!» – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, допомога нашим захисникам – у центрі уваги народного депутата з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Раніше Михайло Ананченко допоміг вирішити питання підтримки військових у громадах Шосткинщини. Також парламентар  відвідав одну з найгарячіших точок фронту –  Бахмут, де особисто підтримав сумських військових, які відважно захищають Україну, та передав спеціальне обладнання для влучної боротьби з ворогом.

4 листопада
3 листопада