25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Нардеп Михайло Ананченко з колегами працює над посиленням ППО для Сумщини

Народний депутат Михайло Ананченко відреагував на ускладнення безпекової ситуації у Сумській області та різке збільшення кількості обстрілів, особливо – прикордонних громад. Як повідомив парламентар, він разом із колегами наразі працює над посиленням ППО, щоб захистити Суми і Сумщину від інтенсивних ворожих атак. Також народний обранець звернувся до сумчан із закликом реагувати на сигнали повітряної тривоги і берегти життя.

«Біля 500 ворожих обстрілів щоденно – реалії нашої Сумщини.

Деякі громади зруйновані фактично вщент, включно з мостами та обʼєктами інфраструктури. Через постійні обстріли люди, які там залишаються, майже не виходять з підвалів, є загиблі та поранені.

Зараз мобілізовано усі ресурси – працює місцева влада, рятувальники, всі служби. Окремо дякую волонтерам, які допомагають. Але найкраще, що можуть зробити мешканці прикордонних громад, особливо родини з дітьми, – це евакуюватися.

У свою чергу ми з народними депутатами від Сумщини та командою обласної військової адміністрації робимо все від нас залежне, щоб залучити в область додаткові засоби ППО та посилити існуючі системи.

Зважаючи на посилення атак і по обласному центру, прошу усіх сумчан реагувати на сигнали повітряної тривоги і перебувати в безпечних місцях.

Разом – вистоїмо, разом – переможемо!» – написав Михайло Ананченко на  своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат Михайло Ананченко з колегами по Верховній Раді з партії «Слуга народу» здійснив поїздку до бійців на передову. Як повідомив парламентар, на «нулі» вони відвідали і підрозділи сумських захисників та поспілкувалися про їхні найгостріші потреби. Військові наголошують на першочерговій необхідності зброї, бо саме від цього залежать можливості української армії на фронті.

4 листопада
3 листопада