Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Нардеп Михайло Ананченко: “За рік команді “Слуги Народу” вдалося реалізувати багато соціальних ініціатив на Сумщині”

Народний депутат, голова Сумської обласної організації партії “Слуга народу” Михайло Ананченко прозвітував, скільки соціальних ініціатив вдалося реалізувати команді “Слуги народу” на Сумщині протягом 2021 року. Зокрема, він зупинився на спрямуванні народними обранцями коштів у Сумську область та успішних результатах “Великого будівництва”.

“Добігає кінця 2021 рік. Час підбивати підсумки, планувати нові проєкти. Цей рік для представників партії “Слуга Народу” був визначальним. Уперше за підсумками місцевих виборів 2020-го ми отримали депутатів у місцевих радах. На сьогодні їх 365. Саме вони впливали на важливі для громад рішення та виконували свої передвиборчі обіцянки. Кожному є чим пишатися й над чим ще працювати.
Якщо говорити загалом, то завдяки завершеній вертикалі – від депутатів на місцях до президента – команді «Слуги Народу» вдалося реалізувати багато соціальних ініціатив. За сприяння народних депутатів чимало бюджетних коштів спрямовано на Сумщину. Це і придбання шкільних автобусів, машин для екстреної допомоги, медичного обладнання та оснащення для шкіл. У межах програми «Велике будівництво» завершено 6 амбулаторій у районах, відремонтовано 200 км доріг державного значення, 150 км місцевих шляхів та 51 міст на них. Відремонтовано приймальні відділення в опорних лікарнях, оновлено школи, стадіони та садочки. Попереду ще чимало роботи.
Дякую кожному жителю області за віру, відданість, терпіння та підтримку. Разом зможемо!✌️” – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

4 листопада
3 листопада