Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Нардеп Михайло Ананченко зустрівся з головою Недригайлівської ОТГ щодо соціально-політичного стану громади

Сьогодні, 26 жовтня, голова Недригайлівської ОТГ Костянтин Волков провів конструктивну зустріч із народним депутатом України від Сумщини Михайлом Ананченком (партія «Слуга народу») та головою Сумської облради Віктором Федорченком. Про її головні цілі та результати очільник громади розповів у Фейсбуці.

“Обговорили соціально-політичну ситуацію в громаді, роботу місцевих правоохоронних та контролюючих органів, забезпечення дотримання ними законності та відстоювання інтересів громади. Познайомив із цілим рядом проєктів, у тому числі, й в рамках ініціатив Президента України В.О. Зеленського, які ми плануємо реалізувати в громаді та отримав від гостей згоду підтримати їх і на обласному рівні, і на державному.

Торкнулися також важливого для нашої громади питання – збереження земельних запасів. Ні для кого не секрет, що сьогодні на мене чиниться значний тиск від різних місцевих угрупувань, які прямо мріють роздерибанити земельні запаси Недригайлівської ОТГ. Нардеп М.О. Ананченко запевнив, що сьогодні Президент України веде політику збереження землі за громадами, для подальшого наповнення місцевих бюджетів. Тому мої ініціативи щодо передачі (а не роздачі, як того декому дуже хотілося б) в оренду через відкриті торги – підтримує. Адже, по-перше, ці кошти будуть отримуватися щорічно і не в кишені місцевих ділків (які, повірте, і так добре себе почувають), а в бюджет громади. По друге, ці кошти ми зможемо направити і на фінансування нашої лікарні, і навчальних закладів, і ремонт інфраструктурних об’єктів.

Дуже радий нашому знайомству та насиченій роботі задля розвитку Недригайлівщини!”, – написав Костянтин Волков.

4 листопада
3 листопада