1 травня
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня

Нардеп Микола Задорожній підтримав ініціативу щодо евакуації дітей із прикордоння Сумщини у безпечні регіони України

Народний депутат Микола Задорожній наголошує на важливості створення безпечних умови для дітей, які перебувають у обстрілюваній прикордонній зоні. За його словами, наразі з допомогою волонтерів з’явилася можливість провести безкоштовну евакуацію маленьких жителів області у безпечні регіони нашої країни, де вони відпочиватимуть і навчатимуться.  20 лютого парламентар разом із колегами по партії «Слуга народу» зустрів у Києві потяг із дітьми прикордонних громад Шосткинського та Конотопського районів Сумщини.

«Це 44 дитини з громад пʼяти кілометрової зони від кордону і трохи глибше! Діти під постійним наглядом педагогів та лікаря!

Декілька годин пересадки у Києві, трохи розваг та смаколиків, і далі прямують до Прикарпаття, де у підготовлених санаторіях діти будуть оздоровлюватися та навчатися від одного до трьох місяців! Далі за потребою.

Волонтери вже евакуювали та вивезли з прифронтових територій Херсонської та Донецької областей сотні дітей!

Тепер така можливість є і у діток Сумщини! Разом з колегами будемо продовжувати підтримку цієї ініціативи!

Більш детально можна дізнатися на сторінці волонтерів Фартовий Катруся.

Важливо врятувати дітей від війни, постійних ворожих обстрілів та ризику втратити життя, відновити їх ментальне та фізичне здоров’я!» – написав Микола Задорожній на своїй сторінці у Фейсбуці.

Депутат повідомив, що ініціатива волонтерів підтримується державою,  за сприяння Міністерства реінтеграції та його очільниці Ірини Верещук, Сумської обласної військової адміністрації  буде продовжуватися і розвиватися.

«Закликаю всіх батьків із небезпечних територій Сумщини, це впершу чергу прикордоння, розглянути можливість і відправляти своїх дітей в безпечні умови!!!

Це для вас безкоштовно! І найголовніше на користь вашим дітям!

Заявки можна залишати у відділах соцзахисту та у справах дітей прикордонних громад і районів!» – поінформував Микола Задорожній.

Нагадаємо,  народний депутат також продовжує активно підтримувати Збройні сили України. Нещодавно Микола Задорожній передав автономні інгалятори захисникам 93-ї бригади, що допоможуть бійцям у лікуванні застудних захворювань та більш швидкого одужання.

4 листопада
3 листопада