Вчора
20 червня
19 червня
18 червня
17 червня
15 червня
14 червня
13 червня
10 червня
8 червня
4 червня
31 травня
26 травня
23 травня
22 травня
21 травня
20 травня
18 травня
15 травня

Нардеп Микола Задорожній – про фортифікації, маніпуляції, некомпетентність і брехню

Народний депутат Микола Задорожній повідомив про діяльність нещодавно створеної у Верховній Раді тимчасової спеціальної комісії по фортифікаціям і дронам, яку він очолює. За його словами, робота  ведеться, збирається і опрацювується багато інформації, зокрема й щодо розтрат державних коштів.  На всі доведені випадки, запевнив парламентар, має бути справедлива реакція, водночас не можна допускати маніпуляцій і як наслідок – розповсюдження неправдивих фактів у ЗМІ. Головне ж, переконаний Микола Задорожній, – досягти у результаті якісного будівництва фортифікаційних та інженерних споруд, щоб посилити нашу лінію оборони.

«Наразі опрацьовуємо стан виконання і відповідальних за ту чи іншу ділянку ліній оборони! Щоб надалі перевіряти і де це необхідно і можливо, виправляти ситуацію!

Згодом, коли будуть обʼєктивні висновки, обов’язково прозвітую як голова ТСК.

Наразі, в медіа просторі зʼявляються маніпулятивні дописи про розтрати на 20 млрд гривень на фортифікаціях….підтверджую, що на засіданні комісії представник правоохоронного органу назвав такі цифри, але жодних деталей справ і підтвердження не надав!

За що очікувано отримав зауваження і запити від членів комісії, щоб терміново надали інформацію і підтвердження у встановленому порядку для документів з обмеженим доступом, оскільки названі цифри шокуючі!

Це про некомпетентність і, як наслідок, маніпуляції в медіа.

На запитання, щодо фактичних касових видатків, які насправді значно менші за вказану цифру,начебто вкрадених коштів, і що необхідно надати комісії детальні матеріали ….відповіді небуло, але обов’язково буде!

Це про некомпетентність всіх хто розповсюджує дану інформацію  і, як наслідок,  маніпуляції в медіа.

Брехня виявилась в намаганні звинуватити колег із фракції Слуга народу і відповідно мене у покриванні злочинців! Тут, на жаль, бажання хейту у деяких колег переважає здоровий глузд!

Щодо самої комісії і її мети.

Моя особиста думка і напрям роботи: результатом нашої роботи мають стати якнайшвидше і належним чином побудовані фортифікаційні споруди та інженерні загородження, а також, в необхідній кількості забезпечити підрозділи Сил Оборони БПЛА та засобами РЕБ, щоб наші Захисники мали можливість більш ефективно нищити ворога і при цьому зберегти своє життя і здоров’я!

Там де були чи будуть допущені зловживання – буде відповідальність в межах чинного законодавства!

Щодо дронів і РЕБів, інформація збирається і предметно буде обговорена на найближчому засіданні комісії!

Окремо звертаюсь до журналістів,  якщо маєте бажання і можливість отримати обʼєктивні коментарі щодо роботи ТСК по фортифікаціям і дронам, електронна пошта для комунікації – tsk.fort.dron@gmail.com», – написав Микола Задорожній на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народний депутат продовжує активно підтримувати захисників України необхідною технікою. Нещодавно Микола Задорожній передав генератор військовослужбовцям, які задіяні у протиповітряній обороні.

4 листопада
3 листопада