Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня

Нардеп Микола Задорожній – про важливе рішення для відновлення енергосистеми Сумщини після ворожих атак

Народний депутат Микола Задорожній повідомив важливу новину як для всіх українців, так і для жителів Сумщини зокрема, в очікуванні нового зимового періоду в стані війни.  Сьогодні, 14 вересня, під час засідання бюджетного комітету Верховної Ради України розглянуто важливі питання, серед яких – виділення фінансування для забезпечення будівництва, ремонту та інших інженерно-технічних заходів із захисту обʼєктів критичної інфраструктури паливно-енергетичного сектору. Як пояснив парламентар, таким чином забезпечили фінансування для захисту та відновлення в разі ракетних та ударів дронами українських обʼєктів енергетики.

«Робимо все завчасно, щоб Україна мала можливість нормально пережити зиму. Для цих потреб погодили виділити 19,5 мільярда гривень. Обʼєкти енергетичної інфраструктури, для яких виділено фінансування, розташовані на всій території України, в тому числі і на Сумщині. Їх перелік готували фахівці «Укренерго». Деякі роботи вже ведуться для зміцнення нашої обороноздатності», – зазначив Микола Задорожній.

Нардеп уточнив, що кошти на такі вкрай необхідні витрати для подолання руйнувань російської агресії будуть використані з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, куди надходять конфісковані активи росіян.

«Звичайно, краще б ці кошти взагалі не знадобилися і ворожі атаки на нашу країну припинилися. Саме за це зараз воюють наші Захисники, за що їм безмежна вдячність! Але, знаючи підступність ворога, маємо готуватися до гіршого, щоб у скрутну хвилину країна змогла гідно вирішити ті надзвичайні ситуації, які прагнуть завдати нам росіяни. Минулої зими ми вже довели ворогу, що нас не зламати. Доведемо і цієї! Слава Україні!», – наголосив Микола Задорожній.

Нагадаємо, за сприяння нардепа Миколи Задорожнього Охтирська районна лікарня днями отримала медпрепаратів на 420 тисяч гривень.  Ліки від американської благодійної організації Direct Relief та Благодійного фонду Євгена Пивоварова неодмінно знадобляться медзакладу,  що обслуговує жителів Охтирщини, Великописарівщини та Тростянеччини.

4 листопада
3 листопада