Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Нардеп Олександр Качура працює над розблокуванням проєкту реабілітації поранених військових та людей з інвалідністю

Народний депутат Олександр Качура опікується питанням надання належної допомоги пораненим захисникам та людям з обмеженими фізичними можливостями. На переконання народного обранця, наразі ця сфера потребує великих зрушень, аби забезпечити громадянам з інвалідністю необхідний соціальний захист на рівні держави та проходження реабілітації. Політик вважає, що фокус змін варто визначати, безпосередньо спілкуючись із людьми, які мають інвалідність і зіштовхнулися із недостатньою підтримкою відповідних органів та байдужістю посадовців.

У Шостці парламентар зустрівся із Васильцовим Дмитром – волонтером та спортсменом з пауерліфтингу, плавання та марафонського бігу на інвалідному візку, який не зупиняється перед життєвими труднощами та допомагає долати їх іншим.

«Обговорили проект реабілітації поранених військових та людей з інвалідністю. Його реалізація дозволить більш якісно надавати медичну допомогу для тих, хто її потребує. Але деякі чиновники блокують цей процес.

Направляю відповідний запит!» – написав Олександр Качура на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, днями Олександр Качура відвідав захисників із Сумщини, які несуть службу на Донеччині. Нардеп вивчив нагальні потреби наших бійців, щоб оперативно на них відреагувати, та відзначив кращих воїнів грамотами Верховної Ради.

4 листопада
3 листопада