Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Нардеп Олександр Качура відзначив колектив ТРК «Акцент»

Сьогодні, 16 листопада,  в Україні – День працівників радіо, телебачення і зв’язку.  З нагоди професійного свята народний депутат Олександр Качура відзначив колектив шосткинської телерадіокомпанії «Акцент», який показує жителям прикордонного району правдиві,  якісні та цікаві інформаційні матеріали про життя регіону. Також парламентар звернув особливу увагу,  що під час війни шосткинські тележурналісти проявили себе справжніми патріотами і сміливо протидіють ворожій пропаганді на своєму рівні. За його словами,  довіра жителів громади, які дивляться ТРК «Акцент», – найвищий показник роботи телевізійників.

«Сьогодні, у День працівників радіо, телебачення та зв’язку мав нагоду особисто привітати героїв інформаційного фронту – колектив ТРК “Акцент” міста Шостка.

З перших годин повномасштабного вторгнення журналісти компанії стали до лав інформаційної боротьби з ворогом.

Саме від вас люди черпали правдиву інформацію.

Бажаю сили і скорішої новини про Перемогу України» – написав Олександр Качура на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, раніше нардеп Олександр Качура пообіцяв особисто тримати на контролі освоєння коштів, виділених урядом на будівництво фортифікаційних споруд у Сумській області. Як наголошує парламентар, важливо,  щоб вони не були витрачені даремно, нікуди не розкрадалися і пішли на максимальне укріплення обороноздатності Сумщини.

4 листопада
3 листопада