Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Нардеп Тетяна Рябуха просить телефонувати їй у випадку «шкільних поборів»

Про головні питання сьогоднішньої зустрічі з керівництвом міського управління освіти народний депутат від «Слуги народу» Тетяна Рябуха повідомила на своїй Фейсбук-сторінці.

«Сьогодні зустрілася з керівництвом міського управління освіти. Обговорили два важливих питання.

Перше — відповідність займаній посаді директорки НВК 16, де навчаються підлітки, що фігурують у справі зґвалтування дитини в районі вулиці Добровільної.

Моя позиція така: очільниця закладу декілька разів зверталася за допомогою до ювенальної поліції та служби захисту дітей. Якщо правоохоронці відреагували, то у службі вирішили, що на такі випадки можна закрити очі, бо карантин, коронавірус. Це абсолютно неприпустимо, і на робочій групі при управлінні освіти сьогодні слід зробити висновки про таку реакцію посадовців.

?Щодо самої директорки закладу — вона не знайшла спільної мови з громадою, люди вимагають відкритості і прозорості у роботі школи, адже там навчаються їхні діти, натомість — отримують замовчування. Потрібно або змінювати підходи до роботи, або роботу.

Друге — за три тижні стартує новий навчальний рік. Він особливий, адже дітям і батьками потрібно пристосовуватися до нових умов перебування у школах і садочках ?.

?Питання безпеки — головне. Та хто має її гарантувати? Мені важливо було почути, що місто бере на себе забезпечення навчальних закладів індивідуальними засобами захисту, засобами дезінфекції, і фінансовий тягар не буде покладено на плечі батьків.

?Сьогодні потреба шкіл у додатковому фінансуванні — 2,8 млн грн. Розрахунки — на розгляді міського департаменту фінансів.

? Шановні батьки, якщо до вас почнуть надходити прохання принести до школи маски, або гроші на них — повідомляйте про це до моєї громадської приймальні: ☎️0507260801″, – написала нардеп.

❗Сьогодні зустрілася з керівництвом міського управління освіти. Обговорили два важливих питання.?Перше – відповідність…

Опубліковано Тетяною Рябухою Вівторок, 11 серпня 2020 р.

Джерело: debaty.sumy.ua

4 листопада
3 листопада