Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Нардеп Тетяна Скрипка домовилася із дипломатами Угорщини про підтримку ініціативи зі створення літнього безпекового табору для маленьких українців

Народний депутат Тетяна Скрипка продовжує роботу щодо організації безпечного і насиченого відпочинку для дітей Сумщини. Минулого року за сприяння парламентарки вдалося влаштувати канікули сумській малечі у мальовничих Карпатах, а також за кордоном – у дружніх Польщі та Словаччині. За місяць до весни народна обраниця провела перемовини із угорськими дипломатами на Івано-Франківщині, у ході яких була підтримана ініціатива створити  літній безпековий табір для маленьких українців. За її словами, такий простір дасть змогу поєднати змістовний відпочинок та цікаве навчання.

«29 днів і, нарешті, весна, а отже – сонце, надія, оновлення. Поки лютує останній місяць зими, ми плануємо літнє оздоровлення дітей.

У серці гостинної Франківщини, разом з Почесним консулом Угорщини в Івано-Франківську Василем Вишиванюком, Генеральним консулом Угорщини в Ужгороді Йожефом Бачкаєм, начальником головного управління ДСНС Івано-Франківської області Володимиром Чернецьким, директоркою Фонду  «Чисті Серцем» Іриною Рабарською та моєю колегою Тетяною Цибою, говорили про необхідність створення простору для дітей, де буде поєднано відпочинок з навчанням.

Дякую угорській стороні за підтримку ініціативи зі створення літнього безпекового табору для маленьких українців. Безпека – це те, про що мають дбати дорослі, але, на жаль, сьогодні є безліч ситуацій, коли здоров’я дитини залежить від її обізнаності. Тож маємо навчити малечу діяти правильно, пояснити правила поводження з небезпечними знахідками, в ігровій формі, через анімацію донести інформацію, що рятує життя.

Наше літо знову буде особливим, але дитинство має бути безтурботним і щасливим, тож робимо усе, що в наших силах, аби діти усміхалися», – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, поряд із масштабною роботою у гуманітарному напрямку народний депутат Тетяна Скрипка також активно допомагає Збройним силам України, адже підтримка захисників сьогодні є пріоритетом для всієї країни. Нещодавно парламентарка разом із депутатом Сумської міської ради від партії «Слуга народу» Єфремом Лазаревим допомогли придбати позашляховик для підрозділу протиповітряної оборони Сумщини.

4 листопада
3 листопада