Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Нардеп Тетяна Скрипка домовилася про відпочинок для вихованців дитячих будинків сімейного типу і прийомних сімей із Сумщини у Словаччині

Народний депутат від партії “Слуга народу” Тетяна Скрипка продовжує реалізовувати гуманітарні проєкти у сфері захисту дітей, що мають особливе значення в умовах війни. Зокрема, цього разу парламентарка домовилася про відпочинок для вихованців дитячих будинків сімейного типу і прийомних сімей із Сумщини у Словаччині.

“🔰Робота зі створення можливості для відпочинку дітей, які виховуються у будинках сімейного типу, почалася навесні. Звісно, було розуміння, що провести оздоровчу кампанію на рівні держави не вдасться. Тож, стартували перемовини з благодійниками за кордоном, аби спрямовувати дітей на відпочинок невеликими групами.
❗️Саме для цього у травні я вперше відвідала Словаччину. Сьогодні тішуся тим, що поїздка принесла результат. Дружня країна, прекрасні люди, відкриті серця і ось, наша перша група дітей з двох будинків сімейного типу та однієї прийомної сімї рушила у подорож.
✅Поїздка родин Бондарєвих, Мудриченків і Ромасів стала можливою завдяки двом неймовірним сумчанкам – голові Жіноче об‘єднання «Мереживо» Тетяні Шевченко, яка взяла на себе обов’язки з формування групи і спілкування з батьками, та директорці дитячого табору “Суми” Сумської міськради Ользі Калінінській, яка очолила групу і таки розпочала оздоровчий сезон на Сумщині💪
🤝Дякую словацьким благодійникам за два тижні справжнього літа для сумських дітей. Дякую за те, що ця подорож для родин абсолютно БЕЗКОШТОВНА.
👉Вірю, що це лише початок співпраці. І попереду – нові враження і повноцінний відпочинок для сотень маленьких українців.
🇺🇦Так переможемо🇺🇦” – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, за сприяння нардепа Тетяни Скрипки в обласному центрі комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю з’явився свій харчоблок.

4 листопада
3 листопада