Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Нардеп Тетяна Скрипка на Івано-Франківщині підтримала евакуйовані спеціалізовані дитячі заклади Сумщини

Народний депутат Тетяна Скрипка постійно опікується проблемами дітей, підростаючого покоління, освітніх та медичних закладів. Під час робочої поїздки до Івано-Франківської області парламентарка провела низку зустрічей у цьому напрямку, зокрема відвідала  евакуйовані спеціалізовані дитячі заклади Сумщини, оглянула умови, в яких перебувають діти, та передала для них допомогу – продукти харчування та засоби гігієни.

“Найважливіше питання – безпека наших дітей. Комунальні заклади Сумської обласної ради “Ульянівська спеціальна школа”, де навчаються діти з особливими освітніми потребами, і “Сумський спеціальний будинок дитини”, де перебувають малолітні діти, були евакуйовані до Італії та Німеччини на початку повномасштабної війни.

Сьогодні заклади працюють на Івано-Франківщині. Частина дітей повертається до своїх родин, частина – отримала статус дітей сиріт чи дітей, позбавлених батьківського піклування, і готова до усиновлення.

Особисто перевірила умови перебування дітей, оглянула класи, ігрові кімнати, їдальні. Заклади не мають проблем із засобами гігієни, одягом і харчуванням. За це вдячність благодійникам, громадським організаціям, органам місцевого самоврядування і військовим адміністраціям Івано-Франківщини та Сумщини.

Окремі слова подяки працівникам комунальних закладів. У складній ситуації вони згуртувалися, аби діти отримали якнайменше стресу від вимушеного переїзду, і дотепер на відстані від дому, від родин, продовжують турбуватися про своїх вихованців. Честь і шана вам! Так переможемо!” – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

4 листопада
3 листопада