Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Нардеп Тетяна Скрипка передала дитяче харчування до Сумського клінічного перинатального центру Пресвятої Діви Марії

Тривалий час народний депутат Тетяна Скрипка підтримує сумський пологовий будинок Пресвятої Діви Марії, який завдяки покращенню умов, сучасному обладнанню та професійному зростанню лікарів і медсестер  вже набув вищого статусу – перинатального центру. Сьогодні тут народжуються малюки з усієї області. Парламентарка особисто відзначила прогрес медичного закладу та вручила Грамоту Верховної Ради України  заступниці директора з медичної частини Юлії Коваленко. Як завжди, візит народної обраниці не минувся без подарунків – разом із Жіночим об’єднанням «Мереживо»  Тетяна Скрипка передала центру дитяче харчування, що неодмінно знадобиться для немовлят, які з’являються на світ у цих стінах.

«Зі звичайного пологового будинку, який надавав мінімальний пакет послуг – він перетворився на сучасний перинатальний центр, із новітнім обладнанням, світлими палатами та облаштованим укриттям.

З початку повномасштабного вторгнення КНП “Клінічний перинатальний центр Пресвятої Діви Марії” не припиняв своєї роботи. Відтоді в центрі народилося понад 2700 українців, маленьких сумчан.

Разом із Жіноче об‘єднання «Мереживо», яке опікується закладом, привезла до перинатального центру дитяче харчування. А ще мала честь вручити заступниці директора з медичної частини Юлії Коваленко Грамоту Верховної Ради України. Пишаюся результатами центру у рідних Сумах та медиками, які на відмінно роблять свою справу!» – написала народний депутат на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, Тетяна Скрипка виступає за створення геріатричних центрів для надання допомоги літнім людям та людям з інвалідністю. На переконання нардепа, для Сум це дуже актуально: літні люди та люди з інвалідністю потребують особливих умов догляду у спеціалізованому закладі. Для цього, на її думку, потрібно ефективніше налагоджувати контакти із міжнародними організаціями та залучати фінансування під соціально значущі проєкти.

4 листопада
3 листопада