Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Нардеп Тетяна Скрипка передала ковід-тести в Сумський пологовий будинок

Народний депутат Тетяна Скрипка передала у Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії 200 експрес-тестів на виявлення коронавірусу. Про підтримку медзакладу, де в сучасних умовах народужуються малюки з усієї області, парламентарка розповіла на своїй сторінці у Фейсбуці:

“☂️Перший місяць повномасштабної війни ці медичні працівники провели в укритті. Саме тут в березні за їх допомоги народилося понад 20 сумчан. Усі породіллі з немовлятами отримали необхідний догляд.
🌱Життя не зупинити. Сьогодні КНП “Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії” Сумської міськради продовжує свою роботу, медики називають його “Клініка жіночого здоров’я”, адже тут надають допомогу жінкам з будь-якою патологією, майбутнім мамам і породіллям.
✅Контрактування з НСЗУ дозволяє надавати широкий спектр послуг. У пологовому будинку працюють хірург, мамолог, уролог, дитячий невролог, генетик, реабілітолог, дитячий офтальмолог. Подано пакет документів на отримання ліцензії МОЗ, яка дозволить закладу проводити хірургічні втручання. В пологовому будинку встановлено апарат ВЧО для дітей, яким в перші хвилини життя потрібно “завести” легені.
🍁Нині заклад, де з’являються на світ маленькі сумчани, готується до зими. Короновірус знову наступає, тож є потреба у засобах захисту, тестах на ковід, ліках і в інфекційних боксах для вагітних, з окремим входом. Над цим і будемо працювати. Перші 200 експрес-тестів вже у пологовому.
🇺🇦Дякую медикам за великі серця! Все буде Україна!🇺🇦”.

Сумський пологовий будинок на сьогодні є провідним на Сумщині, адже саме його обирають для народження дітей мешканці багатьох громад. Так, у цьому році 40% новонароджених у пологовому будинку Пресвятої Діви Марії є не сумчани, а жителями різних куточків нашої області. І кількість “іногородніх” у пологовому будинку на Троїцькій із кожним роком тільки зростає.

4 листопада
3 листопада