Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня

Нардеп Тетяна Скрипка передала півтисячі книг до Сумської центральної бібліотеки

Народний депутат від партії “Слуга народу” Тетяна Скрипка поповнила книжковий фонд Сумської міської центральної бібліотеки ім Т.Г.Шевченка, зокрема виданнями для дітей із вадами зору. Загалом парламентарка передала понад 500 книг, що будуть цікавими різній віковій аудиторії.

“❄Напередодні Різдва побачила святкову виставу для дітей з вадами здоров’я. Серед глядачів, маленьких сумчан, зустріла і своїх добрих знайомих.
🤝Дякую Юлія Заговора за запрошення і за казку, яку працівники Сумської міської центральної бібліотеки ім.Т.Г. Шевченка готували спільно зі студентами Сумського фахового коледжу мистецтв і культури імені Д.С. Бортнянського.
✅У свою чергу передала понад 500 книжок для поповнення бібліотечного фонду👇
Видання різні, від класичних, накшталт роману «Вир» Тютюнника, п’єси «Наталка-Полтавка» Котляревського і романа Даніеля Дефо “Робінзон Крузо”, до сучасних творів, таких як «Чудернацькі казки» Винничука і чудовий збірник у трьох томах «З Україною в серці: патріотична хрестоматія», тож розраховані на різну вікову аудиторію.
Для дітей з вадами зору – моя улюблена 🐇”Аліса у країні чудес” Льюїса Керрола і 🌹”Маленький принц” Екзюпері. А ще пригоди тореадорів з Васюківки та чарівний світ Гаррі Поттера🦉Усі книжки шрифтом Брайля.
📚У новий рік з новими враженнями – бібліотекам бажаю щирих і допитливих відвідувачів, а читачам – справжнього задоволення від нових історій і отриманих знань”, – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

4 листопада
3 листопада