Вчора
25 липня
24 липня
19 липня
18 липня
17 липня
16 липня
15 липня
11 липня
10 липня
6 липня
5 липня
1 липня
28 червня
25 червня
20 червня

Нардеп Тетяна Скрипка передала яскраве тепле взуття вихованцям центру реабілітації дітей та осіб з інвалідністю

Днями у Сумах відбувся театральний перформанс «Поза грою», учасниками якого стали вихованці та педагоги Сумського обласного центру комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю. Творчий захід особисто підтримала народний депутат Тетяна Скрипка, адже її пов’язує із цим закладом тривала і результативна співпраця. Зокрема, за участі парламентарки у центрі реабілітації було облаштовано сучасну їдальню, оснащено кухню,  придбано нову техніку для цікавих занять із дітьми. Цього разу народна обраниця разом із благодійним фондом «Обійми дитини» також підготувала для обдарованих вихованців центру подарунки – тепле яскраве взуття.

«Театральний перформанс «Поза грою» став справжнім відкриттям для усіх, хто на власні очі побачив карнавалізовану виставу.

Спільний проєкт Сумського обласного центру комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю і арт-директора Міжнародного інтеграційного театрального фестивалю «Сонячна хвиля» Віталія Люботи – це історія, яка дозволила дітям забути про тривоги і страхи, історія про силу мистецтва, про допомогу, яку мають отримувати діти з інвалідністю у важкі воєнні часи.

Цей заклад для мене особливий, я щиро захоплююся роботою, яку проводить Центр реабілітації. Діти мають можливість спілкуватися, розвивати свої здібності і таланти, ними опікуються фахівці. Разом з Оленою Сущенко нам вдалося зробити тут чудову їдальню, оснастити кухню, дати дітям більше можливостей для творчості з новою технікою. І зовсім скоро на цій кухні пектимуть святкові імбирні пряники.

Я рада, що Центр має велику кількість друзів і партнерів, і тішуся можливості за підтримки благодійників закривати нагальні потреби дітей. Цього разу разом із фондом «KIDS HUGS Обійми Дитини» на знак вдячності за прекрасну виставу і щирі усмішки – даруємо яскраве тепле взуття для талановитих вихованців», – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народний депутат,  голова підкомітету Верховної Ради України у справах сім’ї та дітей Тетяна Скрипка домоглася спрощення процедури отримання дозволу для виїзду дітей за кордон – уряд підтримав постанову щодо можливості надання відповідної згоди  через застосунок «Дія».

4 листопада
3 листопада