Вчора
6 вересня
5 вересня
4 вересня
3 вересня
2 вересня
30 серпня
29 серпня
28 серпня
27 серпня
24 серпня
22 серпня
21 серпня
20 серпня
16 серпня
15 серпня
13 серпня

Нардеп Тетяна Скрипка підтримала традиції центру реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю

Народний депутат Тетяна Скрипка у День Святого Миколая відвідала вихованців  Сумського центру реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю, з яким має тривалу історію спільних проєктів та ініціатив. Раніше за участі парламентарки  у закладі було облаштовано сучасну їдальню, оснащено кухню,  придбано нове обладнання для цікавих занять із дітьми. Сьогодні ж народна обраниця підтримала святкову традицію  – розписала імбирні пряники разом із дітьми. А щоб маленькі підопічні центру ласували смаколиками, поповнила кухню сучасною технікою.

«Тут по-справжньому вірять у диво, відверто говорять про почуття, міцно обіймають і дарують найщиріші усмішки. Центр реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю – заклад, де дитина на першому місці. Саме тому чимало проєктів з Оленою Сущенко було і сподіваюсь ще буде реалізовано.

Щороку на Миколая я тут, бо маю разом із вихованцями Центру маленьку традицію – ми розписуємо власноруч приготовані імбирні пряники. Це новорічна магія. Пухнастий сніг, ароматні пряники, яскраві фарби у руках і творчість, яка нас об’єднує.

Щороку нашу кухню ми поповнюємо тим, що потребують юні кондитери. Цього разу – це потужний міксер, аби глазур блищала, а вершки були ідеально збиті.

Наші діти – це найбільша радість і найдорожчий скарб, а ще джерело нашої енергії, гордість і безумовна любов. Сьогодні і завжди прошу у Святого Миколая захисту і здоров’я для них, нехай у темні часи береже їх від біди і запалює світло у їхніх серцях», – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат передала вихованцям центру реабілітації дітей та осіб з інвалідністю яскраве тепле взуття.  Також за підтримки Тетяни Скрипки для дітей провели театральний перформанс «Поза грою».

4 листопада
3 листопада