16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня

Нардеп Тетяна Скрипка продовжує допомагати сумським лікарням: наразі центральній міській та дитячій обласній

Народний депутат Тетяна Скрипка продовжує опікуватися сумськими медичними закладами, які на сьогодні найбільше потребують допомоги в умовах воєнного часу та складнощів із постачанням електроенергії. Напередодні парламентарка передала необхідні лікарські засоби в  центральну міську та дитячу обласну лікарні.

«Понад третину енергетичної галузі України зруйновано. Зима буде складною, навіть якщо буде теплою. Ми маємо це усвідомлювати.

Ворог підступний, він не дотримується жодних законів війни. Але нам робити своє – бути спокійними і підготовленими. Особливо там, де без електропостачання не обійтися. Можна прожити кілька годин без плити чи холодильника, але для немовляти, яка знаходиться в інкубаторі, і потребує високочастотної вентиляції легенів, лік без світла йде на секунди.

Відвідала центральну міську і дитячу обласну лікарні. Заклади отримали необхідні ліки. Про відключення електроенергії тут знають завчасно. До них готові. Обидві лікарні забезпечені водою. Пацієнти – в безпеці. Вдячна Валентині Домінас та Ігорю Змислі за професіоналізм, відповідальність, дисципліну і патріотизм. Так переможемо»,  – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці, відзначивши самовіддану роботу керівників міської та обласної лікарні.

Нагадаємо, раніше нардеп Тетяна Скрипка передала 200 експрес-тестів на виявлення коронавірусу у Клінічний пологовий будинок Пресвятої Діви Марії, де в сучасних умовах народужуються малюки з усієї області.

За активної участі народної обраниці у Сумах запрацював новий лінійний прискорювач в обласному онкологічному диспансері, завдяки якому жителі Сумщини та сусідніх областей тепер можуть проходити ефективне лікування різних видів онкологічних захворювань, не завдаючи шкоди здоровим тканинам.

Також Тетяна Скрипка перебуває у постійному контакті з міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком, готуючи нові напрацювання по медицині Сумської області.  Зокрема на часі – створення спроможної мережі лікарень на базі госпітальних округів, яка забезпечить жителів області якісними медичними послугами.

4 листопада
3 листопада