Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Нардеп Тетяна Скрипка провела робочу зустріч із представниками ЮНІСЕФ

Народний депутат від партії “Слуга народу” Тетяна Скрипка зустрілася із представниками ЮНІСЕФ в Україні та обговорила низку важливих питань щодо захисту прав дітей, зокрема, йшлося про роботу Державної служби України у справах дітей. Подробицями парламентарка поділилася на своїй сторінці у Фейсбуці:

“🇺🇦Побудова якісної державної політики та формування необхідних законодавчих ініціатив у сфері захисту прав дітей неможливе без врахування міжнародного досвіду.
🤝Україні з цим пощастило – маємо Представництво Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), який вже 75 років займається захистом прав дітей по всьому світові.
✅Сьогодні за участі керівниці ГО “Обійми дитини” Наталії Грінберг відбулася робоча зустріч з представницями ЮНІСЕФ Наірою Аветисян та Олександрою Чуркіною.
🔷️Обговорили питання:
🔹️запобігання домашньому насильству; 🔹️відчуженого батьківства;
🔹️недостатності кваліфікованих соціальних працівників.
👉І головне – роботу Державної служби України у справах дітей, створення якої беззаперечно підтримується нашими міжнародними партнерами.
✍Дійшли згоди в тому, що співпраця між Представництвом дитячого фонду ООН та Комітетом Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики має бути зафіксована на договірному рівні, з укладенням відповідних правових документів. Адже імплементація набутого ЮНІСЕФ досвіду в національне законодавство України є необхідною умовою позитивних змін у сфері захисту прав дітей❗”

4 листопада
3 листопада