Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня

Нардеп Тетяна Скрипка разом із поліцією робить безпечним пересування дітей у Сумах

Народний  депутат Тетяна Скрипка разом із  жіночим об’єднанням “Мереживо” підтримали ініціативу щодо створення світловідбиваючих пов’язок для безпеки дітей, які пересуваються містом за відсутності вуличного освітлення. Роздаватимуть їх сумським школярам патрульні поліцейські, пояснюючи правила дорожнього руху.

“550 метрів світловідбиваючої стрічки сумські волонтерки перетворюють на 1500 пов’язок для дітей. Це перша партія, яка надійде учням сумських шкіл.
Світловідбиваючі елементи на одязі, браслети, наліпки, катафоти – обов’язкові для всіх, хто рухається містом в умовах економії електроенергії та відсутності вуличного освітлення.
Особлива увага дітям, які переходять через дороги, долаючи шлях до шкіл, гуртків, спортивних секцій. Про це говорили з начальником Патрульної поліції Сумської області Олексієм Калюжним, і про це поліцейські говоритимуть з батьками дітей та учнями шкіл.
Дякую Жіноче об‘єднання «Мереживо» за підтримку ініціативи. Вже цього тижня школярі отримають світловідбиваючі пов’язки від патрульних, які розповідатимуть про правила дорожньго руху.
Маю прохання і до водіїв – будьте уважніше, ніж будь-коли. Йдеться про життя і здоров’я дітей”, – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

4 листопада
3 листопада