Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Нардеп Тетяна Скрипка: СНАУ реалізує потужні проекти, якими може пишатися Сумщина

Народний депутат Тетяна Скрипка відзначила важливість проектів, які реалізує Сумський НАУ, а також високу якість підготовки майбутніх фахівців.

«Оновлений Центр колективного користування науковим обладнанням з новітніх агротехнологій “Лабораторія екологічного землеробства та природокористування” відкрили у СНАУ за підтримки Міносвіти. Разом із заступником Міністра мали змогу побачити критий зимовий полігон, який є частиною Центру точного землеробства СНАУ, і якому немає аналогів в Україні, та модернізовану базу Центру, яка включає 4 сучасних лабораторії і 150 одиниць основного і допоміжного високоякісного обладнання. Потужні проекти, якими може пишатися Сумщина», – написала вона.

У своїй роботі нардеп Тетяна Скрипка приділяє значну увагу галузі освіти. Зокрема, вона постійно займається покращенням матеріально-технічної бази навчальних закладів, а також опікується проблемами підростаючого покоління, захищає їх права. Відтак умови, які сьогодні створили для навчання у Сумському НАУ Тетяна Скрипка вважає важливим здобутком освітянської галузі, який сприятиме покращенню рівня якості підготовки студентів.

Нагадаємо, що до демонстрації унікального критого полігону долучилися партнери СНАУ. Серед них – ТОВ «АМК РЕМ-БУД», яке підписало з навчальним закладом Меморандум щодо підготовки кадрів для дорожньо-будівельної галузі. Директор Сумського офісу «АМК РЕМ-БУД» Юрій Деркач зазначив, що керівництво СНАУ враховує сучасні потреби ринку праці і йде назустріч майбутнім роботодавцям. Також він наголосив на важливості реалізації подібних об’єктів для якісної підготовки майбутніх спеціалістів дорожньої галузі.

4 листопада
3 листопада