25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Нардеп Тетяна Скрипка: “Сумський державний педагогічний університет – гордість Сумщини”

Народний депутат від партії “Слуга народу” Тетяна Скрипка привітала з 97-ою річницею Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка. Парламентарка подякувала усім викладачам і особливо відзначила роботу, спрямовану на соціалізацію дітей з особливими освітніми потребами.

“🎓97 років – це поважний вік, який говорить про мудрість, унікальний досвід і знання. Один із найстаріших на Слобожанщині Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка – гордість Сумщини, її візитівка.
🖋Це не лише шанований професорсько-викладацький склад, не тільки 26 спеціальностей, які здобувають у виші, не тільки тисячі студентів і випускників, які прославляють університет. Це якість освіти, збереження традицій і при цьому новаторство, сучасний підхід до навчання.
📌Сьогодні галузь освіти реформується, ми говоримо про інклюзивність, про соціалізацію, доступність освітніх послуг, адже освіта – для всіх без винятку дітей. І тут сподівання знову на авторитетні виші, на підготовку кадрів, адже фахівців не вистачає по всій державі. Як вчитель добре розумію важливість і складність роботи педагога, і дякую за неї кожному з викладачів👉 Та робота, спрямована на соціалізацію дітей з особливими освітніми потребами – це вдвічі важче, тому з нагоди свята подяка від мене кафедрі спеціальної та інклюзивної освіти. Ви першовідкривачі, і за вами майбутнє👏
✅Приймати людей такими, які вони є, прагнути допомогти, бути люблячими і милосердними – не наука, але без цього немає педагогіки і немає сучасної освіти. Дякую вам за небайдужість і професіоналізм ❗” – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

4 листопада
3 листопада