Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня

Нардеп Тетяна Скрипка та учасниці об’єднання «Мереживо» стали донорами крові для онкохворих дітей

До Дня святого Миколая народний депутат від партії «Слуга народу» Тетяна Скрипка та жіноче об’єднання «Мереживо», що було створене за її ініціативою, допомогли онкохворим дітям, ставши донорами крові. Про свої враження від донації парламентарка розповіла на своїй сторінці у Фейсбуці:

«Свято – це щастя. Це ялинка, аромат мандаринів, морозний ранок, який зустрічаєш під теплою ковдрою, обійми дитини, сніданок від коханого і відчуття того, що все в житті добре, бо ми живі і здорові.

Для них щастя – встигнути, вистояти, побороти. І для цього потрібна наша з вами допомога.

У час коли Святий Миколай готує пакунки для малюків і тільки збирається в дорогу, можна прийти до центру крові і віддати частинку себе онкохворим дітям.

Служба крові зустріне вас новорічним вбранням, пригостить гарячим чаєм. Час мине непомітно, але ви зробите добру справу.

Таким сьогодні був мій ранок разом із учасницями жіночого об’єднання “Мереживо”.

#робидобро, аби новорічні свята були щасливими для всіх».

Варто зауважити, що донорство – справа не тільки благородна, а й відповідальна. Щоб здавати кров та її компоненти для допомоги іншим, донори мають дотримуватися здорового та активного способу життя, слідкувати за правильним харчуванням, повністю відмовитися від шкідливих звичок.  Учасниці жіночого об’єднання «Мереживо»  повністю підтримують ці позиції та є їх послідовницями, тому залюбки долучилися до благодійної донації напередодні улюбленого дітьми свята.

Крім того, нардеп Тетяна Скрипка та її колежанки з «Мережива» своїм прикладом популяризують програму президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна», яка покликана зробити здоровий спосіб життя частиною українського менталітету та залучати якомога більше громадян до занять спортом.

4 листопада
3 листопада