24 вересня
23 вересня
22 вересня
20 вересня
19 вересня
17 вересня
14 вересня
13 вересня
12 вересня
11 вересня
10 вересня
7 вересня
6 вересня
5 вересня
4 вересня

Нардеп Тетяна Скрипка у Львові взяла участь у національному форумі, присвяченому темі наставництва

Народний депутат Тетяна Скрипка та створене за її ініціативи сумське Жіноче об’єднання «Мереживо» долучилися до національного діалогу  “Об’єднані наставництвом”, присвяченого розвитку та вдосконаленню системи наставництва в Україні. Захід відбувся у Львові під егідою Міністерства соціальної політики України. У колі експертів парламентарка розповідала про досвід міста Суми, де вже три роки  «Мереживо» популяризує наставництво та займається навчання майбутніх наставників.

«”Об’єднані наставництвом” зібралися у Львові, аби привітати один одного, познайомитися, поділитися досвідом і проблемами, а ще поставити питання, які слід негайно вирішити, аби державна стратегія забезпечення права кожної дитини в Україні на зростання в сімейному оточенні була реалізована.

Наставництво – це про довіру, дружбу, про підтримку дітей, задля отримання ними важливих соціальних та комунікативних навичок. Лише через партнерські зв’язки всіх інституцій, які дотичні до наставництва, можливий подальший діалог, а отже розвиток цієї форми соціальної інтеграції дітей.

Тренери, досвідчені наставники, представники соціальних служб, громадських організацій, міжнародні партнери та ментори мали змогу взяти участь у тематичному панельному обговоренні. Серед учасників – сумське Жіноче об‘єднання «Мереживо», яке 3 роки займається популяризацією наставництва і навчанням майбутніх наставників.

Дякую організаторам за плідну роботу і важливі напрацювання, які маємо втілити в життя. Ніщо не може бути перешкодою для реалізації права дитини жити у любові і турботі, відчувати себе у безпеці, бути потрібною», – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, народна обраниця допомогла організувати відпочинок для дітей із Сумщини у Безпековому таборі в Яремчі. Цього року вже 100 юних жителів нашої області змогли відпочити та набратися сил серед Карпат.

4 листопада
3 листопада