Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Нардеп Тетяна Скрипка відстоює законопроєкт, що дозволяє батькам вирішити питанння тимчасового виїзду дітей за кордон через застосунок “Дія”

Народний депутат Тетяна Скрпка переконана, що війна – не привід зупиняти цифровізацію. Парламентарка пишається тим, що українці мають доступ до чималої кількості державних послуг завдяки онлайновим сервісам, що не завжди є в країнах Євросоюзу. За її словами, наразі важливо дати батькам вирішити питанння тимчасового виїзду дітей за кордон з допомогою застосунку “Дія”.

“На засіданні підкомітету у справах сім’ї та дітей, який я очолюю, розглянули законопроєкт про вирішення батьками питань тимчасового виїзду дітей за межі України. Йдеться про можливість надання батьками дозволу на тимчасовий виїзд дитини за кордон через застосунок «Дія».

Нині чинною є процедура нотаріального засвідчення підпису батьків на згоді про тимчасовий виїзд дитини за кордон.

Я підтримую таку альтернативу для батьків, адже можливість потрапити до нотаріуса може бути обмежена за кордоном, або в зоні бойових дій. Комітет вивчає усі плюси і мінуси, і готує свій висновок”, – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

4 листопада
3 листопада