Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня

Нардеп Тетяна Скрипка відзначила роботу Білопільського міського центру соціальних служб

Питання захисту дітей є одним із основних у діяльності народного депутата Тетяни Скрипки, голови підкомітету  у справах сім’ї та дітей Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики. З початком повномасштабної війни парламентарка спрямувала ще більше уваги на вирішення проблем, пов’язаних із забезпеченням безпеки, освітніх умов та підтримки маленьких жителів Сумщини.

Зокрема, народна обраниця активно співпрацює з Білопільською громадою, що постійно потерпає від ворожих обстрілів. Як зазначає Тетяна Скрипка, навіть за таких складних обставин   Білопільському міському центру соціальних служб вдається ефективно виконувати свою роботу і турбуватися про дітей громади. Цю важливу соціальну місію оцінили і в українському парламенті.

«Статистика. Цифри. Білопільська громада на Сумщині.

Понад 2,5 тисячі дітей.

У 2022 році 6 дітей отримали статус дітей сиріт, або позбавлених батьківського піклування.

105 родин – у складних життєвих обставинах.

510 людей – є вимушено переміщеними особами.

18 дітей проживають у селі на самому кордоні з ворогом, без зв’язку, електроенергії, магазинів, пошти.

Ці прості цифри – про громаду у непростих умовах. І це напевно знають фахівці, для яких кожна цифра у звіті – це конкретна людина.

На Білопільщині гучно і страшно. Прильоти тут вже не рахують. Попри це в громаді, що крім Білопілля налічує 10 старостинських округів, спільними зусиллями управління освіти, служби у справах дітей та міського центру соціальних служб вдалося налагодити надання допомоги родинам з дітьми і переселенцям.

Це і є відданість роботі, професіоналізм і патріотизм, за які мала честь вручити подяку Верховної Ради України Алла Лустенко, директорці Білопільського міського центру соціальних служб. Пишаюся Вами і дякую за все, що Ви робите. Так переможемо!» – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно нардеп Тетяна Скрипка допомогла обладнати навчальний кабінет невідкладної допомоги у Сумській школі №7, де учні навчатимуться основам надання першої допомоги. За участі парламентарки також були облаштовані укриття у трьох школах обласного центру, тож більше дітей змогли повернутися до навчання офлайн у безпечних умовах.

4 листопада
3 листопада