Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня

Нардеп Тетяна Скрипка вручила державну відзнаку директору школи №7 Олександрі Деменко

Сумська спеціалізована школа №7 – один із навчальних закладів, якими постійно опікується народний депутат Тетяна Срипка. Нещодавно парламентарка допомогла обладнати тут навчальний кабінет безпеки, де учні дізнаватимуться необхідну інформацію, як діяти у разі надзвичайних ситуацій і вчитимуться надавати першу допомогу. Дбайливо облаштований простір тепер має нові комфортні меблі та спеціальний «рятувальний» тренажер, з яким заняття стануть ще більш цікавими і змістовними. За словами народної обраниці, таких позитивних змін у школі вдалося досягти завдяки керівниці Олександрі Деменко. Тож цілком заслужено професійну та самовіддану роботу директора відзначили і у Верховній Раді України.

«Яскраві, зручні, сучасні. Тепер такі парти є в кабінеті безпеки Сумської школи №7.

Сам простір – продуманий до дрібниць. Окрім того, що локація неймовірно актуальна, кабінет оснащений усім необхідним для отримання знань про алгоритм дій у надзвичайних ситуаціях.

На прохання освітян навчальний простір для юних рятувальників доповнила тренажером для відпрацювання навичок серцево-легеневої реабілітації, новими партами і стільцями.

Дякую креативній команді 7 школи і особисто її очільниці за бажання розвивати навчальний заклад, за турботу про дітей, за таку важливу ініціативу зі створення класу безпеки.

Бути у воєнний час прикладом для педагогів, дітей, продовжувати сумлінно виконувати свою роботу, робити свій заклад взірцевим. Це про вас Олександра Деменко! Тому вітаю із почесною відзнакою – Грамотою Верховної Ради України за заслуги перед Українським народом» – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Читайте нас також в ТЕЛЕГРАМ

Читайте нас також в ІНСТАГРАМ

4 листопада
3 листопада