Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня

Нардеп Тетяна Скрипка започаткувала проєкт підтримки для жінок “Ніжні та незламні”

“Ніжні та незламні” – такими є українські жінки, і таку назву отримав проєкт, покликаний покращити психологічне здоров’я наших берегинь. Започаткувала його менторка руху “Зе!Жінки Сумщини”, народний депутат Тетяна Скрипка.

Учасниці руху “Зе!Жінки” Сумщини взяли участь у патріотичному майстер-класі з живопису. Арт-терапія – один з етапів проєкту, до якого долучаються активні і небайдужі українки, ті, хто щодня наближають перемогу.

“Сьогодні усі українці або воїни, або волонтери. Жінки продовжують виконувати свою місію – вони працюють, виховують, лікують, охороняють і безмежно люблять. Сьогодні на їхніх плечах – дім, діти, робота. І при цьому кожна намагається зробити все можливе, аби допомогти фронту. Тож наше завдання – знизити градус емоцій, дати можливість жінці відпочити, видихнути, аби з новими силами стати до роботи. Так виникла ідея проєкту”, – говорить менторка руху “Зе! Жінки” на Сумщині Тетяна Скрипка.

Учасниці вперше в житті взяли в руки пензля, і створення власної картини назвали справжнім дивом, адже головними кольорами обрали синій і жовтий, кольори України і життя.

“Ми говоримо про рекреаційну функцію, про збереження внутрішнього спокою, адже в стані постійного стресу жінка не здатна віддавати усе своє душевне тепло тим, хто цього потребує. Наступні заходи будуть не менш цікавими, і об’єднають сумчанок, які потребують психологічної підтримки, відпочинку, нових знань”, – запевнила лідерка руху “Зе!Жінки” у Сумській області, Яна Романенко.

Прогулянки на свіжому повітрі, спілкування з близькими і друзями, улюблена музика і книги, відвудування театрів і музеїв, бесіди з однодумцями, спорт, творчість – усе це дозволяє відновити сили, які так потрібні кожній українській жінці сьогодні.

4 листопада
3 листопада