Вчора
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Нардеп Тетяна Скрипка запросила сумчан пройти курс тактичної медицини

Народний депутат Тетяна Скрипка закликала сумчан пройти тренінги з тактичної медицини для цивільних, щоб отримати необхідні знання та навички для порятунку життя, що особливо важливо у час війни. У Сумах таке навчання організувала обласна військова адміністрація. Це 8-годинне заняття, під час якого слухачі вчаться рятувати та стабілізувати життя постраждалих до приїзду медиків.

“Під час війни усі ми трішки волонтери, трішки військові експерти, соціологи, будівельники👉У міжнародний день лікаря я закликаю кожного українця стати трішки лікарем (це справді важливо).
ℹ️Ми вимушені знати все про все, бо інформація – це зброя. І знання – наш захист. Тому, якщо маєте можливість пройти курс тактичної медицини – зробіть це. Це той випадок, коли ваші уміння буквально рятують життя, в тому числі ваше. Як поводитися з турнікетом і бинтувати рани я вже знаю, сподіваюся робити це не доведеться, але в разі потреби – готова.
📍Тренінги з тактичної медицини для цивільних здебільшого проводять за невеликий добровільний внесок (на ті ж аптечки для військових).
❗️У Сумах навчання можна пройти тут https://forms.gle/tu8P9ZjB9RGpLeZD (організацією займається Сумська обласна військова адміністрація). У Києві нами опікувалася команда Serdiuk Fedir, за що їй величезне “дякую”.
Усім українським лікарям – низький уклін
💙💛
Допомагаємо один одному, разом наближуємо перемогу”, – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

4 листопада
3 листопада