Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Нардеп Тетяна Скрипка: “Завдяки “Великому будівництву” у Сумах відкриті відділення екстреної медичної допомоги і проведено термомодернізацію в онкодиспансері”

Народний депутат від партії “Слуга народу” Тетяна Скрипка проаналізувала, як минулого року вдалося оновити сумські медичні заклади завдяки програмі “Велике будівництво”. Про конкретні приклади парламентарка написала на своїй сторінці у Фейсбуці:

“🏥Боротьба з коронавірусом, карантинні обмеження. 2021 рік був складним для усіх українців, і медиків зокрема. Втім були і добрі новини, на кшталт сучасного оснащення лікарень і якісних ремонтів.
✅У Сумах в рамках програми “Велике будівництво” було відкрите відділення екстреної медичної допомоги КНП “Центральна міська клінічна лікарня” СМР. В закладі проведені ремонтні роботи, придбане нове обладнання та облаштовано рентген кабінет, відкрито малу операційну залу, маніпуляційний та кабінет комп’ютерної томографії, діагностичну ургентну лабораторію, реанімаційні та діагностичні палати.
✅Сучасне відділення екстреної медичної допомоги, завдяки “Великому будівництву”, з’явилося і в Сумській обласній клінічній лікарні. Тут відкрили сучасний діагностичний блок, де встановлено комп’ютерний томограф, УЗД, рентгенкабінет, лабораторію термінових аналізів, кабінет променевої діагностики, ендоскопії, бронхоскопії та блок інтенсивної терапії для хворих в невідкладних станах. У цілодобовому режимі допомогу у відділенні надають 12 спеціалістів, для хворих облаштовано 17 ліжок.
✅”Велике будівництво” дозволило виконати термомодернізацію головного корпусу онкодиспансеру, згодом заклад отримав низькоенергетичний лінійний прискорювач закритого типу HALCYON, виробництва компанії Varian Medical Systems, який використовується для лікування 95% видів раку. Тепер черга за новим корпусом із сучасним обладнанням і парком.
🇺🇦”Велике будівництво” триває, впевнена, що і 2022 стане роком масштабних перетворень, оновлень і реалізованих планів”.

Возможно, это изображение (в помещении и текст)

Возможно, это изображение (в помещении и текст)

Возможно, это изображение (текст)

4 листопада
3 листопада