Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Нардеп Тетяна Скрипка згуртувала меценатів для відновлення Сумського кадетського корпусу

Народний депутат Тетяна Скрипка об’єднала благодійників, щоб перед настанням зими зберегти пошкоджену під час війни частину історичної будівлі Сумського кадетського корпусу. Спільними зусиллями вдалося вчасно завершити роботи з консервації приміщення і вберегти його від потрапляння вологи всередину.

“24 лютого через російський обстріл у Сумах спалахнув контрольно-пропускний пункт “Кадетського корпусу”, в ніч на 3 березня по будівлі навчального закладу ворогом було завдано ракетного удару.
Минуло вісім місяців і напередодні зими було зроблено важливу справу – силами підрозділу Головне управління ДСНС України у Сумській області та працівників навчального закладу було завершено роботи з консервації частини історичної будівлі.
Як заведено в Україні, своє захищали гуртом. Я звернулася до благодійників, меценати надали будівельні матеріали, рятувальники зробили тимчасове захисне покриття даху (аби волога не потрапляла всередину), Сумський національний аграрний університет Sumy National Agrarian Universit прийняв у себе підрозділ ДСНС, а польова кухня була за підрозділом ТРО.
Дякую кожному🙏Так переможемо”, – написала Тетяна Скрипка на своїй сторінці у Фейсбуці.

4 листопада
3 листопада