15 червня
14 червня
13 червня
10 червня
8 червня
4 червня
31 травня
26 травня
23 травня
22 травня
21 травня
20 травня
18 травня
15 травня
13 травня
11 травня
7 травня
6 травня
1 травня

Нардеп від Сумщини Микола Задорожній очолив Тимчасову спеціальну комісію по фортифікаціям

Сьогодні депутати Верховної Ради України підтримали рішення про створення Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань використання коштів державного бюджету України спрямованих на облаштування фортифікаційних споруд та інженерних загороджень на лінії зіткнення, а також на виготовлення та закупівлю безпілотних літальних апаратів для військових частин та підрозділів Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань.

Головою Комісії було обрано народного депутата від Сумщини (Охтирський виборчий округ) Миколу Задорожнього. На своїй сторінці у Фейсбук парламентар зазначив:

Так, колеги по Верховній Раді України підтримали мою кандидатуру на посаду голови Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України. Це посада важлива з точки зору тих викликів, які нам підносить ворог щодня. Метою утворення Тимчасової спеціальної комісії є дослідження питань використання бюджетних коштів спрямованих на облаштування фортифікаційних споруд та інженерних загороджень на лінії зіткнення, а також на виготовлення та закупівлю безпілотних літальних апаратів для військових частин та підрозділів Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань”.


Також народний депутат підкреслив, що питання, які буде перевіряти Комісія стосуються у тому числі і Сумщини:

“Думаю, ні для кого не секрет, що наразі є багато питань, щодо використання коштів на будівництво фортифікаційних споруд. Особливо це стосується Харківської області, але і по Сумщині маємо тривожні сигнали. Як представник Охтирського району (куди якраз входить Великописарівська ОТГ) і куди цілком можливий черговий наступ ворога, я як ніхто зацікавлений, щоб кошти, які виділяються на фортифікаційні споруди – були освоєні максимально оперативно і раціонально.

Зі свого боку буду намагатися ефективно виконати покладені на мене обовʼязки та поінформувати громадськість про цю роботу. Держава багато наразі виділяє коштів на фортифікації і безконтрольного їх використання бути не повинно, адже, від цього залежить напряму життя наших Захисників! Слава Україні!”, – прокоментував своє призначення Микола Задорожній на свой сторінці у Фейсбук.

Нагадаємо, народний депутат Микола продовжує активно підтримувати захисників України необхідною технікою. Нещодавно Микола Задорожній передав генератор військовослужбовцям, які задіяні у протиповітряній обороні.

4 листопада
3 листопада