1 травня
30 квітня
29 квітня
25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня

Нардеп від Сумщини очолив у Верховній Раді нове об’єднання

У Верховній Раді створили міжфракційне депутатське об’єднання «-25% Тарифи. Стоп корупція»

  Позафракційний народний депутат України Андрій Деркач очолив новостворене міжфракційне депутатське об’єднання (МФО) у Верховній Раді. Про це повідомляє офіційний сайт ВР.
Відповідно до офіційного листа на ім’я голови Верховної Ради від МФО, копія якого є в розпорядженні агентства «Інтерфакс-Україна», в об’єднання увійшло 27 народних депутатів.
Згідно з документом, метою діяльності МФО «-25% Тарифи. Стоп корупція» є «виявлення, вивчення і запобігання випадкам порушень, що становлять суспільний інтерес». Зокрема, мова йде про міжнародну корупцію, її прояви і наслідки для України; створення і функціонування наглядових рад при державних підприємствах; махінації в паливно-енергетичному комплексі України при формуванні тарифів для населення і ціноутворення на енергетичному ринку; знищення банківської системи країни.
Також учасники МФО «-25% Тарифи. Стоп корупція» досліджуватимуть неефективне використання/розкрадання міжнародної технічної допомоги; махінації із закупівлею медичних препаратів без проведення тендерних процедур; розкрадання оборонного бюджету України і махінації в «Укроборонпромі»; негативну для держави роль псевдогромадських організацій у прикритті міжнародної корупції; незаконне використання правоохоронних органів у політичній боротьбі як інструменту політичних репресій, зокрема – незаконне створення НАБУ.
Нагадаємо, ще 19 травня А. Деркач оприлюднив аудіозаписи, на яких голоси, схожі на голоси п’ятого президента України Петра Порошенка та ексвіцепрезидента США Джозефа Байдена, обговорюють підвищення тарифів замість 75 на 100%.

Джерело: nedelya.info

4 листопада
3 листопада