Вчора
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Нардеп від Сумщини Тетяна Рябуха добилася через Верховну Раду виділення коштів на завершення ремонту вулиці Харківської

Народний депутат від «Слуги народу» Тетяна Рябуха повідомила сумчанам приємну новину: Верховна Рада підтримала її пропозицію про виділення фінансування на завершення ремонту дороги по вулиці Харківській. Роботи будуть виконані у рамках президентської програми «Велике будівництво». Ідеться про додаткові 40 мільйонів гривень. Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці:

«Не можна виконати роботу наполовину, і чекати обіцяного від міської влади Сум теж не варто…

Дорога по вулиці Харківській буде відремонтована повністю державним коштом в рамках програми Президента «Велике будівництво».

Дякую колегам народним депутатам за підтримку моєї пропозиції (бо від міської влади обіцяних коштів на ремонт дороги не дочекалися)

Сьогоднішнє рішення парламенту дасть змогу сумчанам отримати якісно відремонтовану центральну дорогу міста.

❗Не можна виконати роботу наполовину, і чекати обіцяного від міської влади Сум теж не варто…⠀⚡Дорога по вулиці Харківській буде відремонтована повністю державним коштом в рамках програми Президента "Велике будівництво"⚡⠀✅Дякую колегам народним депутатам за підтримку моєї пропозиції ? (бо від міської влади обіцяних коштів на ремонт дороги не дочекалися?‍♀️)⠀✅Сьогоднішнє рішення парламенту дасть змогу сумчанам отримати якісно відремонтовану центральну дорогу міста?✌

Опубліковано Тетяною Рябухою Четвер, 17 вересня 2020 р.

 

4 листопада
3 листопада