Вчора
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня

Народний депутат Ігор Васильєв привітав жителів Косівщини з Днем села

У неділю, 12 вересня, День села відзначала Косівщина – невеличке мальовниче село неподалік від Сум. На свято до мешканців села завітав народний депутат України Ігор Васильєв. На своїй сторінці у Facebook парламентар поділився позитивними враженнями від святкування:

“Теплий сонячний день – і від людей, що зібралися на цьому майданчику, відчувалася така ж позитивна, світла, сонячна енергія.

Саме люди — найцінніше, що є у кожному селі, у кожній громаді. Це діти, яких у цей день багато завітало на свято.

Щиро бажаю, щоб громада розвивалася, дітей у ній ставало все більше!”, – написав нардеп.

Також він запевнив мешканців Косівщини, що буде допомагати в питаннях розвитку інфраструктури: “Це дороги, стадіони, дитячі садочки, – щоб життя у громаді з кожним днем покращувалося, щоб людям було зручно і комфортно жити, працювати, ростити дітей”.

Свято пройшло на позитивній ноті: упродовж дня гостей дійства розважали творчі колективи, працювали яскраві фотозони. Для найменшеньких учасників заходу була організована зона розваг — гойдалки, батути, аквагрим та смаколики. А найактивнішим малюкам вручали подарунки.

До речі: літературознавці зі всієї України знають про Косівщину, адже навесні 1889 року саме сюди приїздила Леся Українка, щоб лікуватися у народної цілительки Параски Богуш. Також це село є малою батьківщиною українського поета Віталія Крикуненка.

4 листопада
3 листопада