20 вересня
19 вересня
17 вересня
14 вересня
13 вересня
12 вересня
11 вересня
10 вересня
7 вересня
6 вересня
5 вересня
4 вересня
3 вересня
2 вересня
30 серпня

Народний депутат Тетяна Скрипка допомогла організувати відпочинок для дітей із Сумщини у Безпековому таборі в Яремчі

Народний депутат Тетяна Скрипка відвідала Безпековий табір у Яремчі, де цього року вже 100 дітей із Сумщини змогли відпочити та набратися сил. Скрипка зазначила, що спілкування з дітьми принесло їй справжню радість, оскільки вона бачила їх здоровими та усміхненими, і слухала про їхні плани та прагнення.

Цей табір став можливим завдяки спільним зусиллям декількох організацій та установ. Зокрема, Генерального Консульства Угорщини в м. Ужгород, Фонду «Чисті Серцем», Жіночого об’єднання «Мереживо», Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області, Івано-Франківського національного медичного університету та Прикарпатського Національного Університету імені Василя Стефаника.

Тетяна Скрипка висловила особливу подяку Василю Вишиванюку та Ірині Рабарській за їхню постійну підтримку жителів Сумщини. Вона також наголосила, що з початку війни Сумщина, яка є прикордонною областю, отримує значну гуманітарну допомогу від благодійників, а діти мають змогу відпочивати у безпечному, екологічно чистому місці.

«Це дива, які ви творите власноруч. Дякую вам за патріотизм, небайдужість і любов, яку ви даруєте!» — підсумувала Скрипка, звертаючись до всіх, хто долучився до організації відпочинку для дітей.

Нагадаємо, нещодавно Нардеп Тетяна Скрипка взяла участь в обговоренні питань захисту дітей на Саміті перших леді та джентельменів. Це глобальна платформа, що об’єднала перших леді та джентльменів для подолання викликів світового масштабу.  Як повідомила парламентарка, центральною темою заходу стала безпека дітей і молоді у війні та військових конфліктах. У результаті Саміту була укладена спільна декларація, щоб об’єднати зусилля перших осіб країн світу для захисту прав дітей.

4 листопада
3 листопада