Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Національна збірна України з футболу серед ветеранів зіграла в турнірі на Сумщині

Невелике село Берестівка, що в Роменському районі, з неабияким розмахом відзначило День села.

Розпочалось святкування футбольним турніром на центральному стадіоні. На полі зійшлись 4 команди: національна збірна серед ветеранів, «Маестро», за участю українських зірок, «Футбольна Сумщина», яка об’єднала депутатів різних рівнів, екс-футболістів Сумщини та активістів, і ФК «Берест». Саме місцева команда «розірвала» всіх, у тому числі і аксакалів професійного українського футболу, і здобула перше місце турніру.

Організували свято місцеві фермери та меценати, які докладають всіх зусиль, аби відродити село та згуртувати людей. Зокрема, за їхні кошти в Берестівці побудували церкву, відновили меморіал учасників Другої світової війни, відремонтували школу, дорогу. Крім того, планують побудувати амбулаторію сімейного типу.

За розбудову села місцевих підприємців та меценатів відзначили подяками Сумської обласної ради.

«Завдяки таким людям, як Володимир та Віктор Бесаги, Олександр Гресь Берестівка живе та процвітає. Для мене дуже приємно сьогодні від імені обласної ради привітати цих меценатів, які своє рідне село розбудовують, хочуть зберегти, і найголовніше, цінують його культурні та історичні надбання», – зауважив депутат Сумської обласної ради Вадим ЛИСИЙ.

Святкували берестівці ще до пізнього вечора. На сцені заплювали відомий шоумен Джеджула, українські співаки Дмитро Бабак, ОLEYNIK, Олексій Кузнєцов, Ігор Грохоцький та репер-виконавець ЯРМАК. Традиційно, концерт завершили феєрверком.

4 листопада
3 листопада