Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Навіщо губернатор Сумщини знову поїде до Ямполя?

Керівник облдержадміністрації Роман Грищенко  привезе до райцентру представників облавтодору, ДП «Дороги Сумщини» та керівника управління інфраструктури.

Про це він  повідомив під час прес-конференції в медіа-платформі «Вільна».

«Ремонт доріг – це тема одна із найболючіших. Коли я їздив у Ямпільський район, то бачив, що там не дорога, а одна суцільна яма. Доріг просто немає. І ми навіть засікали певні інтервали часу, розраховували, чи встигне швидка, якщо поїде по цій дорозі. Якщо, не дай Бог, із інфарктом хтось. За моїми розрахунками, не встигне. Проблема виникає і з довозом дітей до шкіл, – розповів голова облдержадміністрації. – А в Середино-Буді ще гірша ситуація. Там навіть напрямків немає, не те, що доріг. Саме тому на наступному тижні ми виїжджаємо до Середино-Буди, а після цього знову відвідаємо Ямпіль, тільки вже  з представниками облавтодору, ДП «Дороги Сумщини» та керівником управління інфраструктури облдержадміністрації. І моя вимога така: ми всі їдемо на особистому транспорті. І будемо проводити ці виїзні засідання стільки, скільки потрібно, щоб в усіх з’явилося бажання відновити ці дороги».

За його словами, вже зараз проводяться роботи з будівництва відрізку дороги сполученням «Шостка-Ямпіль». Планується, ще дофінансовувати ремонт дороги до Ямполя, і вже наступним фінансуванням доробити цю дорогу повністю. Також вкрай необхідно зробити якісну дорогу сполученням «Середино-Буда-Ямпіль». Обласна влада добиватиметься фінансування ремонту цих доріг.

Джерело: yampil.info

4 листопада
3 листопада