Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Ремонт на Кондратьєва: навіщо міська влада виділяє мільйони на території приватних забудовників?

Історія про намір виділення міською владою на ремонт прибудинкової території біля житлового будинку по вул. Г.Кондрать’єва, 144/2 понад 2 млн. грн набирає обертів і стає резонансною.

Сумчани починають масово викладати в соціальних мережах підтверджуючі фото стану внутрішньобудинкових доріг та закидають міській владі відмивання коштів. Люди вважають, що чиновники хочуть покласти у свої кишені кошти платників податків, уникнувши при цьому будь-якої відповідальності.

До речі, у дворі будинку, де планується ремонт, знаходяться фактично три багатоповерхівки, які були зведені відносно нещодавно. Одна побудована добре відомим паном Дашутіним, інша – БК «Федорченко». Напевно, це одні з найбідніших людей і тому за міський кошт треба облагородити територію біля їх дороговартісних будинків. Проте місто має приклади, коли інші забудовники, такі як «Сумбуд», робить це за власний кошт.

Цікаво, що фірма, яка виграла тендер (ТОВ «Будпро 2018»), фігурувала ще в одній скандальній історії. Рік тому міська влада знову ж таки замовила ремонт прибудинкових територій біля будинку по вул. СКД, 22 у цього підприємства, власниця якого з іншою фірмою підозрювалася в фіктивних ремонтах.
Сподіваємося, що правоохоронні органи візьмуть до уваги цю ситуацію та не допустять порушення чинного законодавства.

4 листопада
3 листопада