Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Названа причина смерті сумчанина у зоні АТО

З моменту оголошення повного і всеосяжного режиму припинення вогню на Донбасі в результаті обстрілів жоден український боєць не загинув і не був поранений. Проте, у Збройних силах України є втрати — від серцево-судинної недостатності помер старший сержант. Про це у п’ятницю, 31 липня, розповів полковник Максим Праута з прес-центру Міністерства оборони.

«Втрат у результаті ворожих обстрілів у лавах Об’єднаних сил не було. У той же час, із сумом змушений повідомити про смерть унаслідок гострої серцево-судинної недостатності старшого сержанта Володимира Перекрестова, 1975 року народження», — заявив Праута.

Нагадаємо, Володимир Перекрестов служив за контрактом у 27-й Сумській реактивній артилерійській бригаді. Командував автомобільним відділенням підвозу боєприпасів взводу матеріального забезпечення 4-го реактивного артилерійського дивізіону. Прощання з воїном відбувається сьогодні, 1 серпня, біля будинку, де він проживав (по вул. Супруна, 17/1), та на плацу 27-ї Сумської реактивної артилерійської бригади (з 10:00 по вул. Г. Кондратьєва, 165).

Поховають Володимира Перекрестова на Алеї Почесних громадян на Баранівському кладовищі.

https://youtu.be/ZwXY6ptEruk

4 листопада
3 листопада