25 квітня
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

«Не можна мовчати про Сумщину!»: народні депутати від Сумської області просять додаткові системи ППО для регіону

Народний депутат Михайло Ананченко разом із колегами – обранцями Політичної партії “Слуга народу” від Сумської області ініціював звернення до Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, Міністра оборони Рустема Умерова та міжнародних партнерів із проханням про допомогу в захисті неба Сумщини. Як наголосив парламентар під час виступу у Верховній Раді,  є гостра потреба у додаткових системах ППО, щоб відігнати від кордонів принаймні ворожу авіацію, яка безжально знищує прикордонні населені пункти регіону.

«Чекатимемо на позитивну відповідь та відповідні кроки від військового керівництва»,  – написав Михайло Ананченко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Народний депутат вчергове закликав мешканців прикордоння евакуйовуватися – для цього створено всі умови.  Також він подякував Збройним силам України та  героїчним прикордонникам за оборону Сумської області.

Нагадаємо, раніше Михайло Ананченко передав  підрозділу ППО на Сумщині три автомобілі. За словами народного обранця, сьогодні забезпечення воїнів ППО – у пріоритеті, що вимагає максимального залучення підтримки на цей напрямок.

4 листопада
3 листопада