Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

«Не продавайте свої паї!»: Вадим Лисий звернувся до жителів Сумщини

З 1 липня, коли почав діяти так званий «ринок землі», з’явилася відчутна загроза рейдерських атак і захоплень землі по всій Україні, зокрема, і на Сумщині. Батьківщинці застерігають всіх жителів області від передчасного продажу паїв.

«Ігноруючи думку більшості українців, численні звернення аграріїв та фермерів, влада країни заблокувала проведення «земельного» референдуму та розгляд справи про неконституційність закону про ринок землі Конституційним судом.

Наша команда «Батьківщини» ні в якому разі не припинить боротьбу за збереження української землі. ВірЮ, що разом з аграріями, фермерами, пліч-о-пліч з народом нам вдастся добитися справедливого рішення Конституційного суду та уберегти Україну від розпродажу!

Окремо звертаюсь до всіх власників земельних паїв. Доки не зупинена ця афера проти народу, ПРОШУ кожного – в жодному випадку не продавайте свої паї. Тримайте їх, захищаючи Україну й українську землю», – зауважує голова Сумської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Вадим Лисий.

Нагадаємо, на Сумщині запустили гарячу лінію з питання протидії земельного рейдерства.

+380 (63) 404 30 30 – за цим номером телефону кожен, хто стикнувся особисто, або знає про випадки рейдерства, порушення права володіння землею, може повідомити про такі ситуації, а фахівці «Батьківщини» допоможуть у їх вирішенні.

4 листопада
3 листопада