Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Нові очільники громад на Сумщині: попередні результати підрахунку голосів

У міських територіальних виборчих комісіях Сумщини 27 жовтня підраховують протоколи. Суспільне дізнавалося, кому можуть дістатися крісла мерів в округах області, за паралельним підрахунком голосів.

У Глухові на голову міста подавали документи 7 кандидатів. За паралельним підрахунком штабу “Наш край”, лідирує їх кандидатка – Надія Вайло. Вона – директорка товариства “Велетень” і депутатка обласної ради від “Волі народу”.

“Протоколи ще – у процесі обробки. ДВК вже всі здали. Електронний кабінет нас не впустив – і ми з нього не працювали. Вводили всі дані в ручному порядку. У нас є час до 3 листопада. І тоді ми надамо таку інформацію”, – каже голова Глухівської міської ТВК Антоніна Карпенко.

У Конотопі на крісло очільника претендувало 13 кандидатів. Поки лідирує Олександр Луговий – самовисуванець. Чинний мер – Артем Семеніхін – йде другим. Третій – ексмер Іван Огрохін.

Протоколи прийняті, але ще – в опрацюванні. Опрацювали приблизно половину. Луговий Олександр Петрович – 4100. Семеніхін Артем Юрійович – 3400 і на третьому місці – Огрохін Іван Миколайович – 900 голосів”, – зазначила голова Конотопської міської ТВК Оксана Єзєрська.

На посаду мера Охтирки балотувалися 9 кандидатів. За інформацією штабу партії “Сила і честь”, у крісло мера може потрапити Павло Кузьменко.

“Ми ще приймаємо дільниці, які відправили на уточнення і тільки після того, як їх приймемо, будемо виводити якісь цифри. Взагалі ще не підраховували”, – говорить голова Охтирської міської ТВК Максим Калюжний.

На посаду мера Ромен претендувало 11 кандидатів. За паралельними підрахунками штабу “Наш край”, у Ромнах найбільше голосів – у Олега Стогнія.

“Система вчора майже 90% часу не працювала і ми були змушені в ручному режимі приймати у людей протоколи. Зараз тільки почали вводити протоколи до електронної системи, яка підраховує голоси. Офіційно ще нічого не можу сказати”, – каже заступник голови Роменської міської ТВК Ігор Василенко.

На посаду Шосткинського міського голови зареєструвалися 8 кандидатів. За інформацією штабу “Наш край”, найбільше голосів у нинішнього мера Шостки – Миколи Ноги.

Зв’язатися з головою Шосткинської міської ТВК не вдалося, Кирил Лещенко впродовж дня слухавку не брав.

Джерело: suspilne.media

4 листопада
3 листопада