Вчора
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня

Новорічні підсумки від народного депутата Тетяни Скрипки

Народний депутат від партії “Слуга народу” Тетяна Скрипка проаналізувала, наскільки продуктивним видався для неї 2021-й рік. Своїми досягненнями парламентарка поділилася на сторінці у Фейсбуці:

“🎁У далекому 1984 році я стала новорічним подарунком для своєї родини, бо вирішила з’явитися на світ 31 грудня. Святкова метушня, ялинка, салют і я, що увірвалася в життя звичайної радянської сім’ї в той момент, коли весь світ загадував бажання і чекав позитивних змін👇
Напевно цей факт біографії пояснює мій постійний рух вперед і впертість, коли цього потребує справа. Від 31 грудня мені дісталася ще одна особливість – радість, яка зазвичай сповнює серця під новий рік, ніколи не покидає мене, і у свій день народження я завжди маю кому подякувати і кого обійняти.
🎄Цього разу я зустрічаю свій особистий новий рік з чоловіком, якого безмежно кохаю. І цього достатньо, аби назвати 2021-й одним з найкращих у моєму житті. Та насправді рік, що минає, став часом важливих змін, завдяки реалізованим проектам і підтриманим ініціативам, якими я давно опікуюсь👇
✅ В Україні підтримано створення Державної служби у справах дітей.
✅Лінійний прискорювач для лікування онкохворих встановлено в обласному онкодиспансері.
✅Навчальні заклади оновлюють харчоблоки і використовують сучасне меню, введено посаду шеф-кухаря.
✅У державному бюджеті 2022 року передбачена окрема субвенція на протипожежні системи в школах.
✅”Садиба Харитоненка” передана до сфери управління Мінкульту задля подальшої реставрації.
✅У Сумах почали роботу над створенням центру допомоги жертвам насилля.
✅В Україні прийнято Закон “Про медіацію” задля запобіганню відчуженню батьків, і закон 4662, який дозволяє знизити вартість інноваційних ліків до 50 відсотків.
✅У чоловіків з’явилася можливість йти у відпустку для догляду за дитиною.
✅У Сумах було створено жіноче об’єднання “Мереживо”, яке займається пропагуванням наставництва.
Я пишаюся тим, що було зроблено, і вірю, що 2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ принесе ще більше добрих новин! Кожному з нас я бажаю нових звершень, зустрічей, знайомств, які змінять життя на краще. Будьте активними, небайдужими, поважайте себе та один одного, не бійтися крокувати вперед і все вийде! 🎻”.

4 листопада
3 листопада