Вчора
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня

Обласна влада відзначила рятувальників Сумщини

Заступник голови облдержадміністрації Сергій БАННІКОВ привітав пожежно-рятувальні підрозділи, аварійно-рятувальні служби, спеціалізовані формування Сумщини з професійним святом – Днем рятівника.

«Численні приклади вашого високого професіоналізму свідчать про те, що тут працюють досвідчені, фахово підготовлені, сміливі, сильні духом люди. І кожна наша зустріч переконує мене все більше, що наша область справді в безпеці», – підкреслив Сергій Банніков та вручив Почесні грамоти голови обласної державної адміністрації кращим працівникам галузі за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок в організацію захисту населення і територій Сумської області від надзвичайних  ситуацій.

Пожежно-рятувальні підрозділи, аварійно-рятувальні служби, спеціалізовані формування – діяльність усіх цих структур спрямована на захист життя та майна громадян, ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій та небезпеки.

«На вас покладена відповідальна місія – охороняти безпеку та спокій жителів нашої Сумщини, адже немає нічого дорожчого ніж життя людини» — підкреслив заступник голови облдержадміністрації та подякував усім за мужність, сумлінне виконання службових обов’язків, оперативність і побажав міцного здоров’я та добробуту родинам.

4 листопада
3 листопада