Вчора
24 квітня
23 квітня
19 квітня
18 квітня
16 квітня
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня

Очільник Путивльської громади дав відмінну оцінку роботі компанії АМК РЕМ-БУД

Голова Путивльської громади Костянтин Гаврильчук сподівається на продовження співпраці з компанією АМК РЕМ-БУД, адже місцеві жителі вже встигли оцінити якісну роботу з оновлення дороги.

Наразі триває ремонт між селами Скуносове і Корольки, який виконується на умовах співфінансування – 50% витрат взяло на себе державне підприємство «Дороги Сумщини» і 50% вклав сільськогосподарський споживчий кооператив «Ярославна», що планує відкрити на території нове молочне виробництво і залучити мільйонні інвестиції. Тож дорога важлива не тільки для жителів сіл, а й має стратегічне значення для майбутнього маслозаводу та розвитку туризму на мальовничих просторах Путивльщини.

«Очікується рішення обласної ради щодо цієї ж дороги, тільки від початку траси, 16,7 мільйонів гривень мають виділити на ремонт 2,5 кілометрів. Сподіваємося, що ваша компанія також візьме участь у тендері, отримає перемогу і зробить дорогу.

Звичайно, ми зацікавлені у продовженні співпраці, адже ідеться про розвиток громади. На жаль, з 2015-2016 років Путивльський район взагалі не отримував кошти на ремонт доріг, зрушення почалися лише у 2019 році. До цього на жодну дорогу жодні гроші не виділялися.

Зараз нова каденція наших обласних депутатів, і як раз маємо перший результат – 16, 7 мільйонів гривень. Це вже чудовий початок. Якщо кожен рік надходитиме фінансування, то таким чином зможемо ремонтувати дороги по всій громаді», – сказав Костянтин Гаврильчук під час інспектування ремонту, над яким працює АМК РЕМ-БУД.

4 листопада
3 листопада