Вчора
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня
7 березня
6 березня
5 березня
4 березня
1 березня
28 лютого
27 лютого
25 лютого
23 лютого

Очільник Сумського району відвідав фестиваль дитячої творчості

Очільник Сумського району Віталій Бурбика відвідав 14-й Сумський обласний фестиваль дитячої творчості «Розмай» Сумського обласного центру комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю.

«Якщо людині надати можливість, вона буде розвиватись!», — впевнені педагоги Сумського обласного центру комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю, що у с. Рибці Сумського району.

Заклад є стаціонарним відділенням змішаного типу цілодобового перебування.
Директор Олена Сущенко ознайомила з діяльністю Центру та запросила голову Сумського району на 14 фестиваль дитячої творчості «Розмай».

Міцна сучасна матеріально-технічна база Центру дає змогу системно здійснювати багаточисельні види і напрями соціальної, психолого-педагогічної та фізичної реабілітації, її медичного супроводу.

Професійні та висококваліфіковані спеціалісти у своїй діяльності впроваджують новітні підходи до організації заходів з комплексної реабілітації з метою поступового, гармонійного та цілісного розвитку дитини.

Центр надає професійну командну допомогу у ігровій формі занять, консультації для батьків під наглядом дипломованих корекційних педагогів Щорічно реабілітаційні послуги отримує майже 1000 дітей. До 95% відсотків дітей виписуються з покращеннями.

Музикотерапія, логопедична корекція, гідрокінезотерапія, іпотерапія,- європейські реабілітаційні технології, які активно використовуються у закладі. Реабілітаційний центр є єдиним на Сумщині, який комплексно надає такі послуги вже майже три десятиріччя.

Керівник Сумського району Віталій Бурбика наголосив на необхідності підтримки реабілітаційних закладів району та подякував працівникам центру за їх важливу роботу, меценатам, що допомагають, та привітав учасників фестивалю.

4 листопада
3 листопада