Вчора
12 квітня
11 квітня
10 квітня
9 квітня
6 квітня
5 квітня
3 квітня
2 квітня
30 березня
28 березня
27 березня
26 березня
25 березня
22 березня
18 березня
17 березня
14 березня
8 березня

Охтирська ТЕЦ — із газом

За інформацією НАК «Нафтогаз України», сьогодні розпочнеться подача газу на Охтирську ТЕЦ для початку опалювального сезону. Підприємство готове до подачі тепла, передає okhtyrka.net.

 

У першу чергу будуть підключені лікарні, садочки та інші об’єкти соціальної сфери. Подача тепла до житлових будинків відбуватиметься згідно з графіком відповідно до поданих заявок до ТОВ «БРОКЕНЕРГІЯ».

Підприємства-управителі будинків та голови правлінь ОСББ мають організувати підготовку внутрішніх теплових мереж до подачі тепла, своєчасно вжити заходів щодо усунення причин, які заважають розпочати обігрів приміщень, тримати на контролі початок опалювального сезону та дотримання температурного режиму в них.

Заклади освіти, які мають власні котельні вже розпочали опалювальний сезон.

Нагадаємо, що відповідно до нормативів, підставою для початку опалювального сезону є середньодобова температура впродовж трьох днів до 8 градусів за Цельсієм.

Міський голова у фейсбук уточнив терміни запуску ТЕЦ. «Щойно узгоджені кінцеві терміни пуску ТЕЦ. О 7.00 буде подано газ. З Нафтогазом та Сумигазом всі питання зняті. З необхідної для пуску суми проплати в 7,8 млн. гривень — 6,3 млн. дало місто, 1.5 млн — НГВУ. А повинні були сплатити власники Брокенергіїї. Місто вкотре стало заручником горе-менеджерів… Завтра перше тепло буде подано до лікарень та дитячих садочків,потім-решті», — повідомив Алєксєєв.

4 листопада
3 листопада